Első igazán sikerült kenyerem a címben szereplő paraméterekkel. Nem kemény, nem túl sűrű, mindenhol átsült. Roppant büszke vagyok!
Rozslisztes kovásszal készült, egyik felébe mazsolát is tettem.
Rozslisztes kovásszal készült, egyik felébe mazsolát is tettem.
3 megjegyzés:
Szia!
Mint gasztrobloggernek, szeretném a figyelmedbe ajánlani a gasztro.miner.hu oldalt, ahol a gasztronómiai témájú blogokat jelenítjük meg egy helyen és az online elérhető Gasztroblogger Szakácskönyvet, ahová blogodból valószínűleg néhány receptet külön is kiemelünk.
Szeretnénk, ha a Te blogod is megjelenhetne oldalunkon, s ehhez hozzájárulásodat szeretnénk kérni (szabályunk, hogy csak azok bejegyzései jelennek meg, akik ehhez hozzájárulnak). A bejegyzésedből csak egy kivonat jelenik meg honlapunkon és esetlegesen egy kis kép: ha valaki el szeretné olvasni írásodat, akkor a blogodra fog eljutni. A csatlakozásnak anyagi vonzata nincs, a bejegyzések első egy-két mondatának listázásához a blog RSS-ét dolgozzuk fel, tehát semmilyen technikai teendőd sincs. Az eddigi tapasztalatok alapján napi további 50-100 látogatót is jelenthet, ha bekerül valaki a listába.
Amennyiben úgy döntöttél, csatlakoznál hozzánk vagy kérdésed van, írj az info kukac miner pont hu-ra!
Üdvözlettel:
Miner.hu
Szia!
A kenyér tényleg jól néz ki, de hogy csináltad?
Azért nincs mellé recept, mert nem tudom pontosan felidézni, félig-meddig véletlenül (mindenesetre váratlanul) sikerült ilyen szépre-jóra.
Legközelebb odafigyelek, jegyzetelek, és ha jó lett, felrakom.
Viszont a büszkeségemmel meg nem bírtam, muszáj volt megmutatnom a képet.
Megjegyzés küldése